• 0561 - 61 23 17
  • |
  • info@vanderveerstallen.nl

Uniek ontwerp uit onze Smederij

In onze smederij vervaardigen wij uniek smeedwerk-op-maat.

 

Smederij Gallery overzicht

Een bijzondere, maar minder bekende kant van Van der Veer is het unieke smeedwerk-op-maat dat in opdracht vervaardigd wordt. De technische kennis, het enthousiasme en de vakkennis van onze medewerkers en de mooie ruimte in het pand aan de Tinweg maken het mogelijk dat er uniek smeedwerk vervaardigd kan worden.

Toen op een dag architect Rob Eckhardt min of meer toevallig kennis kwam maken en ontdekte wat er mogelijk was, werd een mooie samenwerking geboren.Wat begon met het maken van veertig lampjes groeide uit tot de levering van smeedwerk voor exterieurs en interieurs van gebouwen in heel Nederland. Van trappen, puien, daklichten serres en hekken tot complete winkelinterieurs.

Trappen

Bij het maken van een trap is er een spanningsveld tussen de mooie vorm die een ontwerper wenst en de technische mogelijkheden. Bovendien moeten trappen natuurlijk ook veilig zijn. Met een sterk inzicht in wat er technisch mogelijk is denkt Van der Veer vanaf het begin mee en dat levert prachtige resultaten op. Voorbeelden van de trappen van Van der Veer zijn onder andere te vinden in Modestad Passenheim, Maijer Bouwmaterialen te Wolvega in ons eigen bedrijfspand, stal Arcadia in Vledder, hotel v.d. Valk in Arnhem en in diverse woningen.

Bekijk meer foto's

Puien

Het maken van puien is precies werk waarvoor de kozijnen exact op maat moeten worden gemaakt. Van der Veer ontwikkelde een speciaal systeem voor kozijnen dat niet alleen mooi, maar ook zeer sterk is.

Puien van Van der Veer vonden hun weg onder andere naar het gebouw van een filmmaatschappij in Amsterdam, een grachtenhuis in Amsterdam en het Van der Valk hotel in Arnhem. Voor dat hotel werden ook een trap en een daklicht vervaardigd.

Bekijk meer foto's

Toegangspoorten

Bekijk meer foto's